Porttelefon

aptus1Med start from vecka 51 kommer de nya porttelefonerna att tas i bruk. Med det nya systemet så kommer portkoderna att slutligen upphöra och därmed kommer man endast in via porttelefonen samt via nyckelbrickorna. När personen sökt eller ringt upp bostadsinnehavarens telefonnummer så har denne möjligheten att öppna porten med knappnummer ”5″ eller ”*” (stjärna). Vill bostadsinnehavaren inte öppna porten så räcker det med att trycka ”#” eller lägga på luren. Var vänliga och prova systemet efter eventuella buggar och fel. Fungerar det inte som det bör var då vänliga och kontakta Mohammed Rahvardi per mail eller telefon. Uppgifter finner ni under fliken ”Styrelsen”. vi ber er att i fortsättningen maila till ”service@sakerhetsintegrering.se och tydligt få med att det gäller Brf Herrgårdsparken. Aptus porttelefon Ovan har Ni användarmanual för det nya systemet. Läs gärna igenom det då de festa frågor och svar finns däri. Med vänliga hälsningar Styrelsen för Brf Herrgårdsparken