VANLIGA FRÅGOR

Här hittar du svaret på frågor som vi i styrelsen får nästan varje dag. Det kan handla om kontaktinformation, felanmälan, hur man skaffar sig en parkeringsplats eller vem man pratar med om husnycklar. Om du inte hittar svaret så klickar du Här.

VANLIGA FRÅGOR

FELANMÄLAN

Felanmälan - Porttelefon


Fungerar inte Aptus porttelefon som den bör så mailar du till ”service@sakerhetsintegrering.se" och viktigt att du tydligt få med att det gäller Brf Herrgårdsparken.
Felanmälan - Övervakningskameror


Övervakningen handhas av Säkerhetsintegrering dvs samma företag som har hand om Aptus porttelefoner. Fungerar inte kamerorna som de bör så mailar du till ”service@sakerhetsintegrering.se" och viktigt att du tydligt få med att det gäller Brf Herrgårdsparken.
Felanmälan - Allmänna utrymmena


Felanmälan i de allmänna utrymmena görs till Drifita. Telefonnummer: 08-7444433 Mer info finns på: www.driftia.se Det går även bra att kontakta Bo Pettersson eller Isak Dikmen genom sidan om Styrelsen.

KONTAKT

Kontaktperson - Porttelefon


Ansvarig för porttelefon är Mohammed Rahvardi, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.
Företag - Revisor


Ekonomiförvaltning BRF Ekonomen Org nr 556831-7704 Adress Lövlundsvägen 5 149 30 Nynäshamn Telefonnummer Tel. 08-588 85 740 Tel 2. 08-588 85 742 Mob. 076-942 24 72 Epost Epost: info@brfekonomen.se Epost: margaretha.hultin@brfekonomen.se Kontaktperson Kundansvarig: Mikaela Hultin Epost: mikaela.hultin@brfekonomen.se Tel. 08-588 85 741 Mob. 076-942 24 71
Företag - Försäkring


Välkommen att kontakta er försäkringsförmedlare Bolander & Co vid försäkringsfrågor Bolander & Co AB Tel. 018-56 71 00 bolander@bolander.se Mer info på www.bolander.se Vid skada kontakta Protector Försäkring Telefonnummer 08-410 637 00 skador@protectorforsakring.se www.protectorforsakring.se
Företag - Skadedjur


Skadedjursbekämpning Nomor AB Tel. 0771-122 300 Vardagar 07:00-18:00 Skadeanmälan www.nomor.se
Kontaktperson - Nycklar


Ansvarig för nycklar och nyckelbrickor är Mohammed Rahvardi, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.
Kontaktperson - Drift


Ansvarig för drift av fastigheten är Mohammed Rahvardi och Bo Pettersson, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.
Kontaktperson - Bygg


Ansvarig för byggbeslut är Mohammed Rahvardi och Bo Pettersson, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.
Kontaktperson - Mark


Ansvarig för mark och gemensamma utrymmen är Mohammed Rahvardi och Bo Pettersson, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.
Kontaktperson - Fastighet


Ansvarig för fastighet är Bo Pettersson och Isak Dikmen, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.
Kontaktperson - Parkering


Ansvarig för parkering är Anna James, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.
Kontaktperson - Hemsida & sociala medier


Ansvarig för hemsidan och Facebook- sidan är Marcus Frostare, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.
Kontaktperson - Ekonomi


Ansvarig för ekonomi är Bo Pettersson, kontaktuppgifter på sidan om Styrelsen.

HUSET

Porttelefon


När personen sökt eller ringt upp bostadsinnehavarens telefonnummer så har denne möjligheten att öppna porten med knappnummer ”5″ eller ”*” (stjärna). Vill bostadsinnehavaren inte öppna porten så räcker det med att trycka ”#” eller lägga på luren. Fungerar det inte som det bör så maila till ”service@sakerhetsintegrering.se och tydligt få med att det gäller Brf Herrgårdsparken.
TV & Bredband


Ja. Från och med 1a september 2019 har bostadsrättsföreningen Herrgårdsparken tecknat gruppanslutningsavtal med Telenor. Detta innebär att bostadsrättsförening betalar den månadsavgiften för tjänster (Internet och TV) som ingår i gruppanslutningen.
Cykelrummen


Du finner våra cykelrum vid parkeringen utanför porten till Kista Alléväg 25
Sophämtning


Sophämtningen sker på Måndagar. Var vänlig att se till att inte parkera framför sopnedkasten så sophämtning kan ske.
Miljöstation


Du finner vår miljöstation vid parkeringen utanför porten till Kista Alléväg 25

PARKERINGEN

Parkeringstillstånd


Frågor rörande parkering tas med styrelseledamot Anna James som kontaktas genom sidan om Styrelsen.
Förvaring i garaget


Garageplasten inomhus får endast användas för bilparkering och förvaring av 4st däck, inget annat. Det är inte tillåtet att använda garaget för annan förvaring. Du får absolut inte placera dit hyllor eller annat och det får inte förvaras brandfarliga vätskor. I händelse av brand kan vi få problem med försäkringsbolaget om det framkommer att garaget använts som förråd.
Parkeringstillstånd


Ni som har fått nya parkeringstillstånd är viktig att det ligger synligt på instrumentbrädan.Q-park övervakar våra parkeringsplatser och de skriver ut parkeringsböter om inte ett giltigt parkeringstillstånd är synligt.
Parkeringsplats - Antal


Bostadsrättsföreningen har 28 garageplatser inomhus och 19 platser utomhus som man kan hyra.
Parkeringsplats - Ansökan


Om du vill hyra parkeringsplats kontaktar du Anna James, kontaktuppgifter finns på sidan om Styrelsen. Om det inte finns tillgängliga parkeringsplatser att hyra kan du alltid ställa dig i kö för en parkeringsplats. Kontakta Anna James även för köplats.
Parkeringsplats - Kostnad


Uthyrning sker per kalendermånad och kostar: Inomhusparkering 800 SEK per månad Utomhusparkering 400 SEK per månad För utomhusparkering finns motorvärmarstoplar som ingår i priset. Kontraktets löptid är tillsvidare med 3 månaders uppsägning. Till garageplatsen inomhus får man en fjärrkontroll men om man förlorar den får man själv stå för kostnaden av en ny. OBS! Garageplasten inomhus får endast användas för bilparkering och förvaring av 4st däck, inget annat.
Parkeringsplats - Hyra flera parkeringsplatser


Om vi får parkeringsplatser som inte används kan man få hyra en extra parkeringsplats men då är uppsägningstiden 1 månad. Om någon flyttar in som behöver en parkeringsplats så blir man av med sin extra parkeringsplats efter en månad.

SAKNAR DU SVAR PÅ EN FRÅGA?

Prova att söka efter din fråga på hela hemsidan.

* Om du inte finner svar så tar vi gärna emot frågan genom kontaktformuläret nedanför så att vi kan fortsätta expandera vår frågebank.